Εξαφάνιση άνδρα που αυτοαποκαλείται Δήμητρα από το δρομοκαΐτειο: «Τον είδα στο Προκόπι και στην Έξω Παναγίτσα...», λέει κάτοικος της Χαλκίδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξαφάνιση άνδρα που αυτοαποκαλείται Δήμητρα από το δρομοκαΐτειο: «Τον είδα στο Προκόπι και στην Έξω Παναγίτσα...», λέει κάτοικος της Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός για άνδρα (σ.σ. δηλώνει γυναίκα), που χάθηκε και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο...

Είναι ο Δημήτριος Καλογιάννης 64 χρόνων, ή η Δήμητρα της Λέσβου όπως αυτοαποκαλείται αγνοείται από την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαϊτειο.

Έχει ύψος 1,75 και γαλανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert. Ο κάτοικος της Χαλκίδας, Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος λέει ότι την είδε στο Προκόπι και στην Έξω Παναγίτσα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του στη σελίδα του στο facebook:

«SΟS SOS ΠΑΙΔΙΆ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΌΣΟΙ ΤΟΝ ΈΧΟΥΝ ΔΕΊ. ΜΈΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΉΤΑΝ ΕΎΒΟΙΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΦΟΡΆ ΕΘΕΆΘΗ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΔΙΑΠΛΆΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΡΌΜΟΥ ΠΡΟΣ ΒΌΡΕΙΑ ΕΎΒΟΙΑ.

Μετά την χθεσινή μου ανάρτηση ότι τον είδα έχει γίνει μια μεγάλη κινητοποίηση από πολλά ΜΜΕ από όλη την Ελλάδα.

Με καλούν κ θέλουν περισσότερες πληροφορίες.

Την Κυριακή το απόγευμα ήταν στο Προκόπι Εύβοιας έξω από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου. Κάτι έλεγε μόνος του χαμογελαστά και με χαιρέτησε. Είχε μαζί του ένα μικρό σλιπιμπανκ και ένα ταγάρι χιαστί.

Το παντελόνι που φορούσε ήταν λίγο κοντύτερο από το κανονικό και φόραγε και κολιέ στον λαιμό του.

Σήμερα το πρωί στις 09:00 τον είδα πάλι με τα ίδια ρούχα στον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Χαλκίδα με την Νέα Αρτάκη στην στροφή Τσεκούρα.

Αν τον έχει δεί και κάποιος άλλος καλό είναι να ενημερώσει και μακάρι να βρεθεί ο άνθρωπος».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA