Συνελήφθη ξανά ο 35χρονος νταλικέρης για μη χρήση μάσκας μετά από 40 μέρες στη φυλακή - Κυκλοφορούσε ξανά χωρίς μάσκα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη ξανά ο 35χρονος νταλικέρης για μη χρήση μάσκας μετά από 40 μέρες στη φυλακή - Κυκλοφορούσε ξανά χωρίς μάσκα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σύλληψή του μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το Facebook, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου...

Αμετανόητος εμφανίστηκε και πάλι ο 35χρονος οδηγός νταλίκας, Δημήτρης Βογιατζής, που υπέπεσε στο ίδιο ατόπημα να μην φοράει μάσκα, παρά τη φυλάκιση των 40 ημερών που έκατσε στη φυλακή για το ίδιο αδίκημα. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε στην Εισαγγελία Σερρών χωρίς να φορά μάσκα, παραβιάζοντας ξανά τα μέτρα για τον κορονοϊό, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του. Η σύλληψή του μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το Facebook, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας, αν μη τι άλλο, αρνητικές εντυπώσεις.

Μιλώντας, μετά τη σύλληψή του, στο protothema.gr, ο Δημήτρης Βογιατζής , στάθηκε ξανά στα προβλήματα υγείας, τα οποία είχε επικαλεστεί και σε προηγούμενες δηλώσεις του, ώστε να διακαιολογήσει τη γενικότερη στάση του, απέναντι στο θέμα της χρήσης μάσκας, που δεν έπεισε το προηγούμενο δικαστήριο.

«Πήγα στην εισαγγελέα να πάρω την απόφαση για την αποφυλάκισή μου και αμέσως δέχτηκα παρατήρηση για μη χρήση μάσκας από έναν αστυνομικό. Τον ενημέρωσα ότι δεν φοράω μάσκα για λόγους υγείας και εκείνος ειδοποίησε περιπολικό για να με συλλάβουν», τονίζει ο οδηγός νταλίκας.

ΒΙΝΤΕΟ

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA