Έλληνας τραγουδιστής απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσω facebook (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έλληνας τραγουδιστής απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσω facebook (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (17-05-2021) στην Πάτρα όταν ο τραγουδιστής Νικόλας Αδάμ απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή του σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook...

«Ήρθε η ώρα να δώσω τέλος στη ζωή μου μόνος μου πριν μου την πάρουν αυτοί», έγραψε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι έχει αφήσει σημείωμα με τα ονόματα όλων όσων τον έφτασαν ένα βήμα πριν από την αυτοχειρία.


Σύμφωνα με το patrastimes.gr περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σπίτι του τραγουδιστή στην περιοχή της Εγλυκάδας ωστόσο οι αστυνομικοί δεν τον βρήκαν καθώς είχε φύγει από το σημείο.

Λίγες ώρες αργότερα, το θρίλερ έλαβε τέλος, καθώς ο τραγουδιστής εντοπίστηκε σώος, γνωστοποιώντας εκ νέου μέσω ανάρτησης ότι πλέον έχει καθαρό μυαλό και την αστυνομία δίπλα του.

«Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει... Σας ευχαριστώ η αστυνομία είναι δίπλα μου μη φοβάστε έχω καθαρό μυαλό... Δεν είχα άλλη επιλογή… Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος!!!! Ηλίας Τσίπας σε ευχαριστώ !!!», έγραψε στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA