Έχασε την μάχη με τον κορονοϊό ο 50χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Χαλκίδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έχασε την μάχη με τον κορονοϊό ο 50χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) ο 50χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Βασίλης Μαθιουδάκης, που εργαζόταν για πολλά χρόνια στο παλιό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο νέο, νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ εδώ και 20 ημέρες περίπου και τελικά «έσβησε» το Σάββατο (15-05-2021)...

Ο 50χρονος είχε κάνει και την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιώθηκε και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας όπου νοσηλευόταν μέχρι χθες με σοβαρή πνευμονία.

«Είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό και άλλοι συνάδελφοι του τραυματιοφορείς που δεν είχαν εμβολιαστεί καθόλου αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, αντίθετα ο αδερφός μου που ήταν ο μοναδικός από αυτούς που είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer κατέληξε στη ΜΕΘ και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Πήγα να τον δω στη ΜΕΘ και είδα άτομα μέσα χωρίς μάσκα. Είδα μέσα μέχρι και παιδίατρο να εξετάζει ασθενείς. Έχουμε κάνει αίτημα ως οικογένεια να πάει σε άλλο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο ΚΑΤ. Προσεύχομαι κάθε μέρα στον Θεό να τον κάνει καλά...», είχε τονίσει στο EviaZoom.gr η αδερφή του, Κατερίνα Μαθιουδάκη.

Η ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr o Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης για τον θάνατο του 50χρονου τραυματιοφορέα:

«Μία από τις δυσκολότερες ημέρες στην ιστορία του Νοσοκομείου Χαλκίδας είναι η σημερινή. Μετά από τη μεγάλη και άνιση μάχη κατά του κορονοϊού 2019 (COVID-19), που έδωσε ο υγειονομικός Βασίλης Μαθιουδακης τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου, απεβίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν από τις 28 Απριλίου.

Αισθάνομαι την ανάγκη ως συνεργάτης και Διοικητής να εκφράσω τη μεγάλη θλίψη μου για την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου, που αγάπησε και υπηρέτησε το Δημόσιο σύστημα υγείας, για σχεδόν 20 έτη, με προσφορά στο συνάνθρωπο. Το Νοσοκομείο ήταν πάντα ψηλά στα ιδανικά του και προτεραιότητά του οι ασθενείς.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ στενά μαζί του στη μετεγκατάσταση του νοσοκομείου και η καλή του διάθεση έδινε δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε. Είχα γίνει μάρτυρας πράξεων του συμπαράστασης σε ασθενείς και οικείους τους, συμπαράσταση που ήταν από την καρδιά του...!

Η πανδημία έγραψε την μαύρη σελίδα στην ιστορία του νοσοκομείου Χαλκίδας με την απώλεια του, απώλεια τεράστια για όλους τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο.

“Να εκφράσω τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και οικείους του, ιδιαίτερα στην αγαπητή του μητέρα, η οποία σε διά ζώσης συνάντησή μας προ λίγων ημερών, μου είπε «ο Βασίλης μου, αγαπούσε το νοσοκομείο και τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, το νοσοκομείο ήταν η ζωή του, ήταν προτεραιότητα του» Αντίο Βασίλη, Θα σε θυμόμαστε πάντα ! Καλό παράδεισο!».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας Ιωάννα Ιωάννου, η οποία απέστειλε στο EviaZoom.gr το εξής κείμενο:

«Υπέκυψε στη μάχη με τον κορωνοϊό ακόμα ένας υγειονομικός και αυτός είναι ο δικός μας συνεργάτης, ο δικός μας φίλος, ο άνθρωπος που επί σειρά ετών υπηρέτησε στο Νοσοκομείο μας, με ήθος, με αγάπη και αξιοπρέπεια, για τους ασθενείς και τους συναδέλφους του. Ο Βασίλης ήταν ένας ευαίσθητος, αγαπητός συνάδελφος για όλους και η απώλειά του δημιουργεί σε όλους εμάς, που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, ένα μεγάλο κενό.

Ολόψυχα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη βαθιά μας θλίψη στην οικογένειά του. Είναι λυπηρό να φεύγουν από κοντά μας νέοι άνθρωποι και τόσο άδικα! Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος, σε μια δυστυχώς αρκετά μεγάλη λίστα αδικοχαμένων συναδέλφων μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Καλό Παράδεισο συνάδελφε!»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Χαροπαλεύει 50χρονος τραυματιοφορέας με κορονοϊό στη ΜΕΘ - Είχε κάνει την πρώτη δόση εμβολίου της Pfizer - Τι καταγγέλλει η αδερφή του στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA