Καμία σχέση με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο Γεωργιανός που προφυλακίστηκε για τη ληστεία στο Πικέρμι και συνελήφθη στον Έβρο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Καμία σχέση με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο Γεωργιανός που προφυλακίστηκε για τη ληστεία στο Πικέρμι και συνελήφθη στον Έβρο (ΦΩΤΟ)

Θεωρείται πλέον σίγουρο ότι δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά νερά και οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι...

Ο 30χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία η οποία διαπράχθηκε, τον περασμένο Μάρτιο, σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι, τους οποίους οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν, όπως και την οικιακή βοηθό τους και διερευνήθηκε εάν εμπλεκεται και στη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της 20χρονης, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε εμπλακεί και στη ληστεία στο Πικέρμι.

Παράλληλα, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζουν να εστιάζουν σε σεσημασμένους κακοποιούς, που έχουν διαπράξει με ιδιαίτερη βιαιότητα ληστείες, ενώ τα εργαστηριακά ευρήματα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου οι τρεις κακοποιοί παρέμειναν για πολλή ώρα, αναμένεται να «ρίξουν φως» στην υπόθεση.

Ο Γεωργιανός οδηγήθηκε στον Ανακριτή Αθηνών και κρίθηκε προφυλακιστέος για την ληστεία στο Πικέρμι, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε κατά την απολογία ότι συμμετείχε σε αυτή τη ληστεία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA