Σε Χαλκίδα και Αυλίδα για την πρεμιέρα των σχολείων η Υπουργός Παιδείας - Έπαιξε με τα παιδιά και κράτησε αποστάσεις από την Βάκα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε Χαλκίδα και Αυλίδα για την πρεμιέρα των σχολείων η Υπουργός Παιδείας - Έπαιξε με τα παιδιά και κράτησε αποστάσεις από την Βάκα (ΦΩΤΟ)

Σε Χαλκίδα και Αυλίδα για την πρεμιέρα των σχολείων που άνοιξαν βρέθηκε την Δευτέρα (10-05-2021) βρέθηκε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως...
Η Υπουργός ήταν ευδιάθετη και έπαιξε μάλιστα με τα παιδιά για ώρες.

Παράλληλα, με φωτογραφίες που ανέβασε η Έλενα Βάκα, που προσπάθησε να γίνει «βδέλλα» στην Υπουργό, θέλησε να δείξει ότι ήταν συνέχεια μαζί με την Υπουργό ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του EviaZoom.gr, η Δήμαρχος Χαλκιδέων και κολλητή του υπόδικου Κώστα Μαρκόπουλου, αποτελεί «ξένο σώμα» για τη Νέα Δημοκρατία έπειτα από όλα αυτά που έχει κάνει, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα θα έχετε ακούσει και εσείς τις αστείες φήμες που θέλουν την Έλενα Βάκα υποψήφια βουλευτή με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές... «Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, από εσάς το ακούω...», τόνισε πρόσφατα στο EviaZoom.gr, πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Βάκα που πήγαινε δίπλα στην Υπουργό για να την τραβάει φωτογραφίες η νεαρή συνεργάτιδα της Δημάρχου:

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της Υπουργού και οι φωτογραφίες που έδωσε η ίδια στη δημοσιότητα για την επίσκεψη της σε Χαλκίδα και Αυλίδα χωρίς να πει το παραμικρό για την διαπλεκόμενη και πολιτικά τελειωμένη, Δήμαρχο Χαλκιδέων:

«Συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων με μαθητές και εκπαιδευτικούς, παιχνίδι και χάντμπολ με τους μικρότερούς μας μαθητές: σήμερα κατά την επίσκεψή μου σε Δημοτικά και Γυμνάσια σχολεία στην Αυλίδα και τη Χαλκίδα. Το κουδούνι ξαναχτύπησε σε όλα τα σχολεία της χώρας μας! Από σήμερα, μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων βρέθηκαν και πάλι με τους φίλους τους και τους εκπαιδευτικούς τους. Μια μέρα χαράς και αισιοδοξίας που μας φέρνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα. Με ασφάλεια, μέτρα προστασίας και self - test για όλους, οι μαθητές μας, μικροί και μεγάλοι, οι εκπαιδευτικοί μας, τα μέλη διοικητικού και λοιπού προσωπικού, δείχνουν για άλλη μια φορά το δρόμο στην προσαρμοστικότητα, την υποδειγματική τήρηση των μέτρων, την υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους! Καλή αρχή!».






Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA