Κυβερνητική Εκπρόσωπος: «Θα γίνονται σαρωτικοί έλεγχοι γιατί βλέπουμε χαλάρωση! Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για πυροσβέστες και στελέχη της ΕΜΑΚ!» - Θα ακολουθήσουν και άλλοι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κυβερνητική Εκπρόσωπος: «Θα γίνονται σαρωτικοί έλεγχοι γιατί βλέπουμε χαλάρωση! Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για πυροσβέστες και στελέχη της ΕΜΑΚ!» - Θα ακολουθήσουν και άλλοι!

Από την Παρασκευή (21-05-2021) θα ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού και με τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια για την ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών...

Θα ακολουθήσει το άνοιγμα της πλατφόρμας για τους συμπολίτες μας ηλικίας 35-39 και στη συνέχεια για τους 30-34 ετών, υπενθύμισε κατά την ενημέρωση η Αριστοτελία Πελώνη, ενώ υπογράμμισε πως «οι ελεγκτικές υπηρεσίες αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμά τους και προχωρούν σε σαρωτικούς ελέγχους, καθώς διαπιστώνεται χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων».

«Δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές ούτε πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού, ούτε φαινόμενα που δημιουργούν σοβαρά ζητήματα για τη δημόσια υγεία και για την πορεία ελευθερίας που ξεκινήσαμε», ανέφερε.

Ο εμβολιασμός των πυροσβεστών είναι το πρώτο βήμα

«Η απόφαση για τους πυροσβέστες και την ΕΜΑΚ είναι μια απόφαση που αφορά μια πολύ κρίσιμη υπηρεσία, μια κρίσιμη δομή του κράτους που αφορά την ασφάλεια. Είναι μια υπηρεσία από την οποία δεν μπορεί να λείψει κανείς από καμία βάρδια. Ο πρωθυπουργός έχει πει ότι θα γίνει συζήτηση και για τους υγειονομικούς το Σεπτέμβριο και όχι ενώ βρισκόμαστε στη φάση της μάχης και των εμβολιασμών.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση της ΕΜΑΚ είναι ένα πρώτο βήμα και όλα αξιολογούνται και εξετάζονται» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση σχετικά με την απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού της ΕΜΑΚ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA