«Barracuda»: Ζητούνται 1.000 κομπάρσοι για την χολυγουντιανή ταινία στη Θεσσαλονίκη - Αμοιβή 35 ευρώ την ημέρα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Barracuda»: Ζητούνται 1.000 κομπάρσοι για την χολυγουντιανή ταινία στη Θεσσαλονίκη - Αμοιβή 35 ευρώ την ημέρα

Στην Κεντρική Μακεδονία θα αρχίσουν στις 28 Ιουνίου 2021 τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Barracuda» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, μια παραγωγή του Χόλιγουντ ύψους 20 εκατ. ευρώ...

Ο παραγωγός της ταινίας, Ρόμπερτ Βαν Νόρντεν δήλωσε ότι η παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο της ανίχνευσης τοποθεσίας, σημειώνοντας ότι επισκέψεις γίνονται σε διάφορα μέρη, στην Περαία, τη Θέρμη, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. 

Σύμφωνα με σενάριο, η ταινία διαδραματίζεται στη Φλόριντα, με θέμα έναν πρώην εγκληματία που πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου και ήδη η παραγωγή αναζητά κομπάρσους – ή αλλιώς βοηθητικούς ηθοποιούς.

Στο e-mail της παραγωγής, millionpic@gmail.com, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι θέλουν έναν τέτοιο ρόλο στην ταινία – συνολικά υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν 1.000 κομπάρσοι. 

«Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μας αποστέλλουν ένα μικρό βιογραφικό με την φωτογραφία τους. Θα χρειαστούμε περί τα 1000 ενδιαφερόμενους, έτσι όπως φαίνεται όμως θα γεμίσουμε… γήπεδο με τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν!», εξήγησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ο Διευθυντής παραγωγής της ταινίας, Δημήτρης Καμπάς.

«Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα γυρίσματα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, είναι όμως και μια απαιτητική διαδικασία. Κάθε συμμετοχή αφορά 12 ώρες γυρισμάτων και όλη η διαδικασία είναι μεν αυστηρή, αφού οι Αμερικανοί ακολουθούν ως “Ευαγγέλιο” τη ροή της ταινίας, τα λεγόμενα storyboards, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει όσο καλή και αν είναι η προετοιμασία. Όλοι οι σωματότυποι, όλες οι ηλικίες, όλες οι καταγωγές μας χρειάζονται. Μέχρι σήμερα τα πάμε καλά, ενώ δυσκολότερο για την ώρα ζήτημα που προκύπτει είναι οι… ασιατικής καταγωγής βοηθητικοί ηθοποιοί! Κάθε ημέρα γυρίσματος αμείβεται με 35 ευρώ και την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η παραγωγή αναλαμβάνει και τις άλλες ανάγκες σε τροφή κ.ά. για τους επιλεχθέντες», κατέληξε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA