Έξω Παναγίτσα: Απόπειρα ληστείας με σύριγγα και ιατρική μάσκα στο super market «Κρητικός» - Συνελήφθη 36χρονος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έξω Παναγίτσα: Απόπειρα ληστείας με σύριγγα και ιατρική μάσκα στο super market «Κρητικός» - Συνελήφθη 36χρονος

Η απόπειρα ληστείας πραγματοποιήθηκε, πριν λίγα 24ωρα, στο super market «Κρητικός» που βρίσκεται στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας...

Συγκεκριμένα, 36χρονος Χαλκιδέος φορώντας κράνος, ιατρική μάσκα και με την απειλή σύριγγας που κρατούσε, αποπειράθηκε να αφαιρέσει τις εισπράξεις από το ταμείο.

Οι αντιδράσεις όμως των υπαλλήλων, τον εξανάγκασαν να τραπεί σε φυγή, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε σταθμεύσει στο σημείο, η οποία δεν έφερε την κρατική πινακίδα κυκλοφορίας της.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έξω από το σπίτι του, όπου βρέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία κατασχέθηκε ως μέσο για τη διευκόλυνση της παράνομης δραστηριότητάς του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα (παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και διάπραξη κλοπών).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA