Καρδιολόγοι για τον 29χρονο Έρικσεν: «Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ποτέ ξανά ποδόσφαιρο» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καρδιολόγοι για τον 29χρονο Έρικσεν: «Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ποτέ ξανά ποδόσφαιρο» (ΦΩΤΟ)

Όλος ο πλανήτης μιλάει για την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή της Ίντερ να γλιτώνει τα χειρότερα λόγω της άμεσης επέμβασης των
γιατρών...

Τα δραματικά λεπτά περιέγραψε ο γιατρός των Δανών, Μόρτεν Μπόεσεν, ο οποίος ανέφερε ότι «όλα άλλαξαν μέσα σε δευτερόλεπτα», υπογραμμίζοντας ότι «καταφέραμε να τον φέρουμε πίσω».

«Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ποτέ ξανά ποδόσφαιρο»

Για το Κρίστιαν Έρικσεν μίλησαν καθηγητές αθλητικής καρδιολογίας του πανεπιστημίου St. George, Σαντζάι Σάρμα, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί του όταν ήταν στην Τότεναμ.

«Κάτι πήγε πραγματικά λάθος. Αλλά κατάφεραν να τον επαναφέρουν, αλλά η ερώτηση είναι τι συνέβη. Αυτό το παιδί (σ.σ. Έρικσεν) είχε φυσιολογικές εξετάσεις μέχρι το 2019, όποτε ποια είναι η εξήγηση για την καρδιακή ανακοπή;Το γεγονός ότι είναι σταθερός και έχει τις αισθήσεις του είναι πολύ θετικό. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ποτέ ξανά ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλουμε το πούμε απερίφραστα, πέθανε έστω και για λίγα λεπτά, αλλά συνέβη. Θα τον αφήσει κάποιο ιατρικό επιτελείο να παίξει ξανά; Η απάντηση είναι όχι.

Τα καλά νέα είναι ότι θα ζήσει, τα άσχημα ότι έφτασε το τέλος της καριέρας του, επομένως δεν μπορούμε να σας πούμε αν θα παίξει άλλο παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA