«Μου ζήτησε να χωρίσουμε και την έπνιξα!» - «Έσπασε» μετά από 8 ώρες και ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Καρολάιν - Έπαιζε θέατρο μέχρι και στο μνημόσυνο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Μου ζήτησε να χωρίσουμε και την έπνιξα!» - «Έσπασε» μετά από 8 ώρες και ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Καρολάιν - Έπαιζε θέατρο μέχρι και στο μνημόσυνο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σύζυγος της Καρολάιν, Mπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του - Ο 33χρονος πιλότος παραδέχτηκε το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την Ελλάδα...

Ο 33χρονος πιλότος «έσπασε» μετά από την μαραθώνια κατάθεση διάρκειας περίπου 8 ωρών στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ που βρίσκεται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αφού πρώτα προσπάθησε μάταια να απαντήσει στις ερωτήσεις και τα κενά που προέκυψαν. 
Όπως είπε την έπνιξε με το μαξιλάρι γιατί του ζήτησε να χωρίσουν και θα έφευγε με το παιδί. Εκείνος είπε ότι θόλωσε και προέβη σε αυτή την πράξη. Ακολούθως σκότωσε και το σκυλί το οποίο κρέμασε, και σκηνοθέτησε την ληστεία.

Όταν ρωτήθηκε, για ποιο λόγο δεν είχε ομολογήσει όλο αυτό το διάστημα, υποστήριξε πως το έκανε γιατί φοβόταν για την κατάληξη που θα είχε το ενός έτους παιδί του που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Συγκεκριμένα από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της. Η Καρολάιν φέρεται να αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 33χρονος στο υπόγειο. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία φάνηκε ότι το ζευγάρι είχε τσακωθεί, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Επίσης το βιομετρικό ρολόι που είχε στο χέρι της η 20χρονη έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Παράλληλα σημαντικά στοιχεία προέκυψαν για τη χρονική στιγμή που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας στο εσωτερικό του σπιτιού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών προέκυψε ότι η αρχική κατάθεση του 32χρονου ήταν ψευδή για την ώρα που είχε πει πως οι υποτιθέμενοι δράστες έφυγαν από το σπίτι. Αυτό το έδειξαν τα εργαστηριακά δεδομένα, ενώ σημαντικά στοιχεία προέκυψαν από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς, εντοπίστηκε δραστηριότητα στο κινητό του 33χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο. Ώρα, που, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ίδιος ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Η υποκρισία και το θέατρο του πιλότου - Σπάραζε με το παιδί στην αγκαλιά και έλεγε «καλό ταξίδι αγάπη μου»

Το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας επιστρατεύτηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (17-06-2021) για να μεταφέρει άμεσα τον πιλότο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Ο 33χρονος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της 20χρονης συζύγου του που βρήκε φρικτό θάνατο, από τον ίδιο, στο σπίτι της δίπλα στο 11 μηνών παιδί της.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβησαν στην Αλόννησο για να παραλάβουν τον 33χρονο. Με πλωτό μέσο πήγαν στην Σκιάθο και από εκεί με το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Πρέπει να φύγω. Δεν μπορώ να μείνω στο τρισάγιο. Πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο, γιατί έπιασαν ένα άτομο και μου είπαν ότι πρέπει να επιστρέψω άμεσα για να τον αναγνωρίσω», φέρεται να είπε ο πιλότος στη μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης πριν φύγει.

Και έτσι έγινε, καθώς, έτσι του είπαν οι αστυνομικοί για να μην υποπτευθεί κάτι ο δράστης.

Μέχρι σήμερα αποφάσισε να παίζει θέατρο, ενώ αρκετές ήταν οι στιγμές που την υποκρισία θα ζήλευε και ο καλύτερος ηθοποιός κόσμου. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανιζόταν κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα στο μνημόσυνο ο 33χρονος αγκάλιαζε την μητέρα της άτυχης 20χρονης... Πού να ήξερε η ίδια, ότι λίγες ώρες αργότερα, ο 33χρονος θα ομολογούσε ότι εκείνος σκότωσε την κόρη της…

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA