Ανοίγει η πλατφόρμα για κατ’ οίκον και αυθημερόν εμβολιασμούς | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανοίγει η πλατφόρμα για κατ’ οίκον και αυθημερόν εμβολιασμούς

Ανοίγει την Τρίτη (20-07-2021) η πλατφόρμα για τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς πολιτών, όπως ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους το απόγευμα της Δευτέρας (19-07-2021) στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας...

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ανέφερε ότι η πλατφόρμα για το κλείσιμο των ραντεβού θα ανοίξει την Τρίτη, ενώ θα χρησιμοποιηθεί το σκεύασμα της Johnson&Johnson. 

Από την ίδια ημέρα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για αυθημερόν εμβολιασμό με όλα τα εμβόλια, σύμφωνα με τον Μάριο Θεμιστοκλέους, ο οποίος ανέφερε ότι «πλέον υπάρχει πληθώρα σκευασμάτων».

Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ανέφερε ότι το 44% του γενικού πληθυσμού στην Ελλάδα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, ενώ όσον αφορά τις ηλικίες 15-17 ετών, σημείωσε ότι τα κλεισμένα ραντεβού είναι 20.000.

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, αναφέρθηκε στους πολίτες οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι «κανένα εμβόλιο δεν περιέχει εμβρυικά κύτταρα».

«Το εργαστήριο των μεταλλάξεων είναι ανεμβολίαστοι» υπογράμμισε στη συνέχεια, κάνοντας λόγο για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA