Παγκόσμιος περίγελος! Αστυνομικοί πέρασαν το στόκο για κοκαΐνη και συνέλαβαν 2 οικοδόμους για εμπόριο ναρκωτικών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παγκόσμιος περίγελος! Αστυνομικοί πέρασαν το στόκο για κοκαΐνη και συνέλαβαν 2 οικοδόμους για εμπόριο ναρκωτικών

Αστυνομικοί της ομάδας Ζ στη Θεσσαλονίκη, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, συνέλαβαν από λάθος δύο οικοδόμους αλβανικής καταγωγής, 38 και 44 ετών αντίστοιχα, με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών...

Οι δύο οικοδόμοι μαζί με κουτιά που περιείχαν μπογιές, μετέφεραν στο αυτοκίνητό τους και ένα βάζο που περιείχε 122 γραμμάρια σκόνης.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για κοκαΐνη, αν και οι δύο άντρες επέμειναν ότι επρόκειτο για στόκο και αρνούνταν ότι κάνουν εμπόριο ναρκωτικών.

Με το θέμα ασχολήθηκαν και διεθνή μέσα ενημέρωσης με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ να γίνει περίγελος και εκτός Ελλάδας.

Οι δύο Αλβανοί έμειναν 2 ημέρες στο κρατητήριο, ενώ οι αστυνομικοί τους κατάσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, το αυτοκίνητo, αλλά και 2.900 ευρώ που είχαν στην κατοχή τους, διότι θεωρήθηκαν κέρδη από το… λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Μετά την απίστευτη γκάφα οι 2 Αλβανοί αφέθηκαν ελεύθεροι και θα τους επιστραφούν τα κατασχεθέντα, τόσο τα κινητά τους τηλέφωνα, όσο και τα 2.900 ευρώ που θεωρήθηκαν κέρδη από εμπόριο ναρκωτικών.

Αν μη τι άλλο αυτή η γκάφα πρέπει να προβληματίσει έντονα τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και φυσικά τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA