Χιλιάδες κρούσματα στο EURO 2020: Δεν πωλούν εισιτήρια στους Άγγλους για τον αγώνα με την Ουκρανία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χιλιάδες κρούσματα στο EURO 2020: Δεν πωλούν εισιτήρια στους Άγγλους για τον αγώνα με την Ουκρανία

Η Αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (F.A.) παραιτήθηκε από το δικαίωμά της στα 2.560 εισιτήρια για τον προημιτελικό του Euro 2020 με την Ουκρανία, το Σάββατο (03-07-2021) στο «Ολίμπικο» της Ρώμης...

«Η F.A. δεν θα πουλήσει εισιτήρια μέσω του (επίσημου) England Fan Travel Club γι΄ αυτόν τον αγώνα, λόγω περιορισμών που ισχύουν και στις δύο χώρες για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid -19», ανέφερε στην επιστολή της προς το γραφείο που διοργανώνει τα επίσημα ταξίδια.

Η F.A. είχε δικαίωμα στο 16% των 16.000 θέσεων (2.560 εισιτήρια), αλλά η πενθήμερη καραντίνα που απαιτείται στην Ιταλία για τους ταξιδιώτες από τη Βρετανία κατέστησε ανώφελο το ταξίδι, αφού και κατά την επιστροφή απαιτείται απομόνωση έως 10 ημέρες.

Πάντως, η Ομοσπονδία ανέφερε πως «θα συνεργαστεί με την UEFA και τη βρετανική πρεσβεία στην Ιταλία για να διευκολύνει την πώληση όσο το δυνατόν περισσότερων εισιτηρίων σε Άγγλους κατοίκους στην Ιταλία». 

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής 2.000 οπαδοί που παρακολούθησαν τους αγώνες έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA