Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε μετά από 9 μήνες τον καταζητούμενο Χρυσαυγίτη Χρήστο Παππά - Το σπίτι που έγινε η έφοδος και η Ουκρανή που τον φιλοξενούσε στην Αθήνα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε μετά από 9 μήνες τον καταζητούμενο Χρυσαυγίτη Χρήστο Παππά - Το σπίτι που έγινε η έφοδος και η Ουκρανή που τον φιλοξενούσε στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (01-07-2021) ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς από στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου Αθηνών...

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου, είχε διαφύγει μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών η οποία καταδίκασε την Χρυσή Αυγή, ως εγκληματική οργάνωση.

Τον Οκτώβριο του 2020 ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Έκτοτε διεύφεγε απο τους αστυνομικούς, μέχρι το βράδυ της 1ης Ιουλίου 2021, οπότε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, που είχε πάρει ελληνική υπηκοότητα, υπέθαλπε τον καταδικασμένο Χρήστο Παππά.

Πρόκειται για διαμέρισμα επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 24 στου Ζωγράφου. Η γυναίκα, που συνελήφθη και αυτή, ήταν υποψήφια με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη.


Μετά από επιχείρηση οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα και πέρασαν χειροπέδες στον καταδικασμένο ως υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Την Παρασκευή (02-07-2021) θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και Ανακριτή Αθηνών και ακολούθως στις Φυλακές Δομοκού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA