Εμβολιασμοί στην Ελλάδα: Στη τελευταία θέση η Στερεά Ελλάδα - Πρώτα τα Ιόνια Νησιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εμβολιασμοί στην Ελλάδα: Στη τελευταία θέση η Στερεά Ελλάδα - Πρώτα τα Ιόνια Νησιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ουραγός η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στους εμβολιασμούς με ποσοστό μόλις 31% να έχει κάνει και τις δύο απαιτούμενες δόσεις για τον κορονοϊό, ενώ την μία δόση έχει κάνει το 39%...

Μήνυμα στους πολίτες να εμβολιαστούν και να κάνουν τακτικά τεστ ώστε να έχουμε ένα ασφαλές και ελεύθερο καλοκαίρι, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τις ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, παρουσίασε τους πίνακες με την εμβολιαστική κάλυψη ανά περιφέρεια και τόνισε ότι είναι παντού διαθέσιμα, και εμβόλια και ραντεβού.

Η περιφέρεια που κατέχει τα πρωτεία στους εμβολιασμούς με την πρώτη δόση είναι τα Ιόνια Νησιά με 55% του πληθυσμού και ακολουθεί το Νότιο Αιγαίο με 52% και η Αττική με 51%.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA