Γλύφα Χαλκίδας: Δεν άνοιξε το «GAZ» το Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με άλλα κέντρα διασκέδασης που λειτούργησαν και έγινε το «έλα να δεις» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Γλύφα Χαλκίδας: Δεν άνοιξε το «GAZ» το Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με άλλα κέντρα διασκέδασης που λειτούργησαν και έγινε το «έλα να δεις»

Όπως και δεκάδες μεγάλα κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα έτσι και το γνωστό νυχτερινό club «GAZ Summer Style Club» των αδελφών Σπύρου, που βρίσκεται στη Γλύφα Χαλκίδας, παρέμεινε κλειστό το Σαββατοκύριακο (10 & 11 Ιουλίου 2021)...

Ο λόγος είναι φυσικά οι επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το πως θα λειτουργούν τα κέντρα διασκέδασης για εμβολιασμένους και μη από τις 15 Ιουλίου 2021 και έπειτα. Η απόφαση των αδελφών Σπύρου κρίνεται ορθή καθώς έδειξαν αίσθημα ευθύνης.

Αντίθετα το «MOSTAR Alterna Cafe» λειτούργησε κανονικά, όπως και τα club - κέντρα διασκέδασης που βρίσκονται στη Γλύφα Χαλκίδας, «MIST CLUB» και «ΑΝΟΔΟΣ LIVE» του Αντώνη Αυλωνίτη στα οποία έγινε το «έλα να δεις» από κόσμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και μαρτυρίες αναγνωστών.

Δυστυχώς, όπως έχει φανεί και έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές, κάποιοι προτιμούν να κάνουν αρπαχτές και βάζουν την δημόσια υγεία σε δεύτερη μοίρα, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή της κυβέρνησης και τους ανύπαρκτους ελέγχους, στην προκειμένη περίπτωση, της Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκίδας που διοικεί ο αποτυχημένος συνδικαλιστής Γιώργος Κουλιάκης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα