Γλύφα Χαλκίδας: Δεν άνοιξε το «GAZ» το Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με άλλα κέντρα διασκέδασης που λειτούργησαν και έγινε το «έλα να δεις» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γλύφα Χαλκίδας: Δεν άνοιξε το «GAZ» το Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με άλλα κέντρα διασκέδασης που λειτούργησαν και έγινε το «έλα να δεις»

Όπως και δεκάδες μεγάλα κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα έτσι και το γνωστό νυχτερινό club «GAZ Summer Style Club» των αδελφών Σπύρου, που βρίσκεται στη Γλύφα Χαλκίδας, παρέμεινε κλειστό το Σαββατοκύριακο (10 & 11 Ιουλίου 2021)...

Ο λόγος είναι φυσικά οι επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το πως θα λειτουργούν τα κέντρα διασκέδασης για εμβολιασμένους και μη από τις 15 Ιουλίου 2021 και έπειτα. Η απόφαση των αδελφών Σπύρου κρίνεται ορθή καθώς έδειξαν αίσθημα ευθύνης.

Αντίθετα το «MOSTAR Alterna Cafe» λειτούργησε κανονικά, όπως και τα club - κέντρα διασκέδασης που βρίσκονται στη Γλύφα Χαλκίδας, «MIST CLUB» και «ΑΝΟΔΟΣ LIVE» του Αντώνη Αυλωνίτη στα οποία έγινε το «έλα να δεις» από κόσμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και μαρτυρίες αναγνωστών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA