Κοσμοσυρροή και τραγούδια στη κηδεία του Βοσκόπουλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κοσμοσυρροή και τραγούδια στη κηδεία του Βοσκόπουλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις μελωδίες της ορχήστρας του, τον ήχο του μπουζουκιού του και το τραγούδι του «αποκοιμήθηκα», φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία, κοιτούσαν το κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα και λυγμούς και με δυσκολία ευχαριστούσαν όσους έσπευσαν να τις συλλυπηθούν.

Η φιλαρμονική Κέρκυρας ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου. Άλλωστε η Κέρκυρα ήταν το νησί που αποτελούσε τον μικρό του παράδεισο, που την τιμούσε με την παρουσία του συχνά. Εκεί ήταν και οι μαθητές του που με δάκρυα στα μάτια συνόδευσαν τον δάσκαλό τους στην Το πρώτο νεκροταφείο πλημμύρισε από κόσμο.

Συνάδελφοί του, φίλοι του, πολιτικοί, άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων επέστρεψαν από τις διακοπές τους για να τον χειροκροτήσουν για τελευταία φορά...

Μεταξύ αυτών ήταν ο Αντύπας, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Λευτέρας Πανταζής, η Λίνα Μενδώνη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, οι Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, ο Τέρενς Κουίκ που τον πάντρεψε στην Κέρκυρα με την Άντζελα Γκερέκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA