ΝΔ για Παππά: «Πρώτη φορά βλέπουμε πρώην Υπουργό να πανηγυρίζει που παραπέμπεται σε Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος, παγκόσμια πρωτοτυπία!» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΝΔ για Παππά: «Πρώτη φορά βλέπουμε πρώην Υπουργό να πανηγυρίζει που παραπέμπεται σε Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος, παγκόσμια πρωτοτυπία!»

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά εξαπολύει η ΝΔ, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, βάσει του οποίου ο πρώην Υπουργός παραπέμπεται για παράβαση καθήκοντος και όχι και για δωροληψία...

Όπως αναφέρει η ΝΔ:

«Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία!

Ο κ. Τσίπρας, πρώην Πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα, ο κ.Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα. Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του. Καλύπτει τον "πρωταγωνιστή" των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ.Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα. Το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA