Νέος «Μπάμπης» στη Φολέγανδρο: Σκότωσε την 26χρονη σύντροφο του και έλεγε ότι ήταν ατύχημα η πτώση της στη θάλασσα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέος «Μπάμπης» στη Φολέγανδρο: Σκότωσε την 26χρονη σύντροφο του και έλεγε ότι ήταν ατύχημα η πτώση της στη θάλασσα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατροπή με το πόρισμα του ιατροδικαστή, για τον θάνατο της 26χρονης φαρμακοποιού Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου στη Φολέγανδρο, που αποδείχτηκε δολοφονία από τον 30χρονο σύντροφο της, Δημήτρη Βέργο, ο οποίος παρίστανε τον αθώο μέχρι που ομολόγησε...
Μετά από ώρες ο 30χρονος «έσπασε» και ομολόγησε την δολοφονία της 26χρονης συντρόφου του, στη Φολέγανδρο. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε ο 30χρονος άνδρας, όλες οι υποψίες στράφηκαν πάνω του, δεδομένης της αλλόκοτης στάσης του.
Την αιτία του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς αποκάλυψε η νεκροψία – νεκροτομή. Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της από πνιγμό. Εξαιτίας των χτυπημάτων από την πτώση της, δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε, ότι η νεαρή κοπέλα είχε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια και την πλάτη της, προφανώς από την πτώση της από τα βράχια, όταν την έσπρωξε ο 30χρονος σύντροφός της, στην παραλία Λυγαριά στη Φολέγανδρο. Μοιραία, από τα χτυπήματα, η 26χρονη δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από πνιγμό.

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά, το μεσημέρι της Παρασκευής (16-07-2021). Είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο μαζί με τον 30χρονο σύντροφό της. Τον άνθρωπο που όπως ομολόγησε τη σκότωσε.

Το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Βέλο Κορινθίας.

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Φολέγανδρου, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στη Ρίτσα Μπιζόγλη

Ο Γιάννης Βλάχος επεσήμανε πως υπάρχει ιστορικό διάγνωσης ψυχικής ασθένειας, για την οποία ο πελάτης του ελάμβανε αγωγή την οποία είχε πλέον διακόψει.

Αποκάλυψε όσα του είπε ο 30χρονος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως σε ερώτησή του για την περιπλάνηση επί 24 ώρες στα βράχια του νησιού, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς του ανέφερε πως προσπαθούσε να πιάσει το νήμα των γεγονότων, γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει πώς έφθασε στο σημείο να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA