Εσωτερικών Υποθέσεων: Προφυλακίστηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που αιχμαλωτίστηκε και κακοποιήθηκε - Δίωξη μέχρι και για εμπορία ανθρώπων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εσωτερικών Υποθέσεων: Προφυλακίστηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που αιχμαλωτίστηκε και κακοποιήθηκε - Δίωξη μέχρι και για εμπορία ανθρώπων (ΦΩΤΟ)

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της από τους δυο άνδρες στην Ηλιούπολη...

Η προφυλάκιση των δυο κατηγορουμένων αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμης ανακρίτριας και εισαγγελέα, μετά την απολογία τους.

Υπενθυμίζεται, ότι αμφότεροι είναι αντιμέτωποι, μεταξύ άλλων, με κατηγορίες που ανά περίσταση αφορούν:

Εμπορία ανθρώπου κατ' επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου, βιασμό κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ολόκληρη την υπόθεση έχει αναλάβει αποκλειστικά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων υπό την εποπτεία του αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA