Σαρηγιάννης: «Περιμένουμε 1.000 κρούσματα την ημέρα μέχρι τέλη Αυγούστου, η ινδική μετάλλαξη θα επικρατήσει μέχρι τις 15 Αυγούστου» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σαρηγιάννης: «Περιμένουμε 1.000 κρούσματα την ημέρα μέχρι τέλη Αυγούστου, η ινδική μετάλλαξη θα επικρατήσει μέχρι τις 15 Αυγούστου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμπανάκι για την εξάπλωση της ινδικής μετάλλαξης «Δέλτα» στην Ελλάδα έκρουσε μέσω του «Live News» o καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, κάνοντας λόγο ότι το συγκεκριμένο στέλεχος θα έχει κυριαρχήσει στην χώρα μέχρι τις 15 Αυγούστου...

«Ο ρυθμός καθόδου των κρουσμάτων έχει αντιστραφεί. Η μετάλλαξη ‘’Δέλτα’’ παίζει μεγάλο ρόλο. Και η νιγηριανή μετάλλαξη έπαιξε ρόλο στην αντιστροφή πορείας, γιατί ΄΄Δέλτα΄΄ δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα πολύ. Η ’’Δέλτα’’ έχει την δυναμική να αναπτυχθεί πολύ γρήγορα. Με φυσιολογικούς ρυθμούς μπορεί να επικρατήσει στην χώρα μέχρι τις 15 Αυγούστου και έπειτα. Είναι απαραίτητο να πάρουμε μέτρα. Μέτρα σημαίνει να εμβολιαστούμε γρήγορα και χωρίς αμφιβολίες», τόνισε ο καθηγητής.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Δημοσθένη Σαρηγιάννη, τα ημερήσια κρούσματα μέχρι τέλη Αυγούστου θα είναι 1.000, ενώ θα αυξηθούν περαιτέρω τον Σεπτέμβριο.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA