«Posidonio Music Hall»: Το πρώτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους και θα απαγορεύει την είσοδο στους μη εμβολιασμένους - Η ανακοίνωση! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Posidonio Music Hall»: Το πρώτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους και θα απαγορεύει την είσοδο στους μη εμβολιασμένους - Η ανακοίνωση! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, που θα ανοίξει 16 Ιουλίου 2021 και θα εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, «Posidonio Music Hall», έγινε το πρώτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους και θα απαγορεύει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους...

Αυτό ανακοίνωσε και ο τραγουδιστής με ανάρτηση του στα social media:

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε ο Πάνος Κιάμος.

Να υπενθυμίσουμε πως παρεμφερή ανακοίνωση είχε κάνει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρόλα αυτά λίγες ημέρες μετά η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως στα γήπεδα θα απαγορεύεται έτσι και αλλιώς η είσοδος σε μη εμβολιασμένους.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA