Survivor 4: Νίκη - θρίλερ για τον Αλιβεριώτη Σάκη Κατσούλη, κατέκτησε το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο ριάλιτι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Survivor 4: Νίκη - θρίλερ για τον Αλιβεριώτη Σάκη Κατσούλη, κατέκτησε το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο ριάλιτι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το Survivor 4 έφτασε στο τέλος του τα ξημερώματα της Τρίτης (06-07-2021) μετά από περίπου 7 μήνες με τον Αλιβεριώτη Σάκη Κατσούλη, που διαμένει στην Αθήνα, να είναι ο μεγάλος νικητής και να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ...

Οι δύο φιναλίστ που είχαν περάσει από τον ημιτελικό στον τελικό ήταν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος, αφήνοντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην τρίτη θέση.

Όπως και ο ημιτελικός, έτσι και ο τελικός έλαβε χώρα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι Αττικής.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός τόνισε, λίγο πριν ανακοινώσει το αποτέλεσμα, ότι η διαφορά ήταν πάρα πολύ μικρή και κρίθηκε σε λίγους ψήφους. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος, τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου και συγκεκριμένα για πρώτη φορά η διαφορά ήταν μικρότερη του 1% μεταξύ των δύο υποψηφίων.

To φετινό Survivor είπε ο Αντζούν Ιλίτζαλι ήταν ιδιαίτερο για εκείνον, αφού εκτίμησε τις προσωπικότητες όλων των παικτών. Ο μεγαλοπαραγωγός έστειλε και χαιρετίσματα στον πρώην παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα για τη γέννηση των διδύμων τους.

ΒΙΝΤΕΟ

Σάκης Κατσούλης: Από τα γήπεδα στο Survivor

Ο Σάκης Κατσούλης είναι 30 ετών και γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών.

Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσικοθεραπεία. Τώρα, ο Σάκης Κατσούλης είναι επιχειρηματίας με καταστήματα στην Αθήνα. Έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA