Τραγωδία σε beach bar στην Παραλία Αυλίδας: Η 6χρονη Χριστίνα «έσβησε» στη θάλασσα μπροστά στη μητέρα της! Τι λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγωδία σε beach bar στην Παραλία Αυλίδας: Η 6χρονη Χριστίνα «έσβησε» στη θάλασσα μπροστά στη μητέρα της! Τι λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (24-07-2021) στην παραλία του γνωστού beach bar «Cafe Del Mar» που βρίσκεται στη Παραλία Αυλίδας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 6χρονη Χριστίνα Καφαντάρη την ώρα που έκανε μπάνιο «έσβησε» ξαφνικά, πιθανότατα από πνιγμό, μπροστά στη μητέρα της και άλλους συγγενείς/φίλους (χωρίς τον πατέρα της), που είχαν πάει όλοι μαζί για μπάνιο, το οποίο εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Στο σημείο, όπως είναι φυσικό επικράτησε πανικός και κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 6χρονη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της.

Η παραλία και το beach bar που έχασε την ζωή της η 6χρονη Χριστίνα...
Η σορός της μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ώστε να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το τραγικό συμβάν:

«Ήταν στα ρηχά το παιδάκι...»

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του beach bar, Γιάννης Σπυρόπουλος, ο οποίος σοκαρισμένος από το περιστατικό, τόνισε ότι κάλεσε το 166, ενώ επισήμανε ότι το κοριτσάκι δεν κολυμπούσε στα βαθιά.

Ο θάνατος της 6χρονης βύθισε στο πένθος την οικογένεια Καφαντάρη που διαμένει στη Παραλία Αυλίδας αλλά και ολόκληρη την περιοχή.

Η κηδεία της έγινε στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (26-07-2021) στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Παραλία Αυλίδας.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA