Ερέτρια - Θάνατος Μπακούτη: Τι δουλειά είχε αυτός ο λέτσος στο τόπο του εγκλήματος; Ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και παρίστανε τον πολίτη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ερέτρια - Θάνατος Μπακούτη: Τι δουλειά είχε αυτός ο λέτσος στο τόπο του εγκλήματος; Ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και παρίστανε τον πολίτη! (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό ερώτημα, που θα απαντηθεί βέβαια από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, τίθεται με την παρουσία ενός τύπου με βερμούδα και παντόφλες, κοινώς λέτσου, ο οποίος ήταν συνεχώς στο τόπο του εγκλήματος το βράδυ της Πέμπτης (26-08-2021) μαζί με άλλους αστυνομικούς και συγκεκριμένα στο χώρο που βρισκόταν το αυτοκίνητο που ήταν μέσα νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι ο 30χρονος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, Παναγιώτης Μπακούτης, την ώρα που οι παρευρισκόμενοι αστυνομικοί απαγόρευαν την παρουσία πολιτών στο συγκεκριμένο σημείο...

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας και εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας, ενώ σε βίντεο που έχει καταγραφεί ισχυρίστηκε ο ίδιος ότι είναι απλός πολίτης (!) και δεν δίσταζε να δίνει εντολές με έντονο ύφος σε παρευρισκομένους πολίτες κ.α.

Και μάλιστα όλα αυτά μπροστά στα μάτια, όχι μόνο απλών αστυνομικών αλλά και Διευθυντών και Υποδιευθυντών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, όπως ο κ. Μπαμπαράκος, ο κ. Αγιασοφίτης, κ.α.

Όπως προαναφέραμε για την συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει το λόγο το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, στο οποίο θα κοινοποιηθεί και βιντεοληπτικό υλικό εκτός από τις επίμαχες φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκοτεινό θρίλερ στην Ερέτρια: Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του με μια σφαίρα στο κεφάλι (Αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA