Ροβιές Λίμνης: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κάτοικος που έβρισε τον Μητσοτάκη σε ζωντανή σύνδεση - Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ροβιές Λίμνης: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κάτοικος που έβρισε τον Μητσοτάκη σε ζωντανή σύνδεση - Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον εξοργισμένο κάτοικο στη περιοχή των Ροβιών Λίμνης στη Βόρεια Εύβοια που χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας σε ζωντανή σύνδεση στη κάμερα της ΕΡΤ, «Μητσοτάκη γ@μιέσαι, ρε μ@λ@κα!»...

Τελικά ο εξοργισμένος κάτοικος είναι και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις φωτογραφίες και τα κείμενα που έχει αναρτήσει ο ίδιος σε social media που διατηρεί.

Δείτε τις αναρτήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στο twitter για το θέμα:

«Η Χώρα μας, όπως ολόκληρη η Μεσόγειος αυτή την στιγμή, φλέγεται. Οι δυνάμεις του Κράτους επιχειρούν με όσα μέσα έχουν και φυσικά καταστροφές μεγάλες και θυμός και λύπη θα υπάρξουν. Αλλά ότι ένα κόμμα θα έκανε εκστρατεία με βρισιές κατά του Πρωθυπουργού αυτό είναι αδιανόητο! Πάτος»

«Περιττό να τονίσω ότι εάν ένας οργανωμένος Νεοδημοκράτης είχε υβρίσει τον Αλέξη Τσίπρα έτσι χυδαία και δημόσια, την επομένη στιγμή θα ήταν εκτός κόμματος. Αμέσως χωρίς αναστολές. Στον Σύριζα τον έκαναν και hashtag. Αυτή είναι η διαφορά μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA