Μήνυση Κούγια κατά Μπέου για σωματικές βλάβες, εκβίαση και συκοφαντική δυσφίμηση - «Έχουν καταγραφεί όλα σε κάμερες...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μήνυση Κούγια κατά Μπέου για σωματικές βλάβες, εκβίαση και συκοφαντική δυσφίμηση - «Έχουν καταγραφεί όλα σε κάμερες...» (ΦΩΤΟ)

Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει πως υπήρξε θύμα επίθεσης από τον Αχιλλέα Μπέο...

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γνωστός δικηγόρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο πρόεδρος του Βόλου και Δήμαρχος του Βόλου τον χτύπησε στην Σκιάθο την Δευτέρα (16-08-2021).

Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση του Κούγια:

«Πριν από λίγο στο κατάστημα Gold Fish στην Σκιάθο έπινα καφέ με οπαδό της ΑΕΛ ο οποίος είναι λιμενικός στο επάγγελμα και το όνομα του είναι Αχιλλέας ο οποίος ήταν μαζί με τον 12χρονο γιό του, όταν από πίσω άνανδρα και χωρίς να τον αντιληφθώ με κτύπησε στο κεφάλι αυτό το «γνωστό» σε όλη την ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο «άτομο» που έχει δυσφημίσει οτιδήποτε με το οποίο έχει έρθει σε επαφή.

Αναφέρομαι στον Αχιλλέα Μπέο που δυστυχώς η κοινωνία του Βόλου δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιο τρόπο και ποιες σκέψεις τον εξέλεξε Δήμαρχο. Μαζί του για να μην έχω την δυνατότητα να αντιδράσω είχε δύο φουσκωτούς μπράβους οι οποίοι με ακινητοποίησαν μπροστά στα μάτια έντρομων οικογενειών που ήταν εκεί με τα παιδιά τους. Συγχρόνως με εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις και με συκοφαντούσε ότι δεν είμαι δικηγόρος, αλλά είμαι ρουφιάνος της αστυνομίας. Αμέσως μετά με εκβίασε λέγοντας μου ότι αν ξανακάνω ανακοίνωση, όπου και να βρίσκομαι θα με βρίσκει μαζί με τους μπράβους του και θα με κτυπούν. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε τρέχοντας τόσο αυτός, όσο και οι σύνοδοι του. Σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ο ίδιος ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Σκιάθου κ. Γρηγόριος Ακρίβος με πέντε αστυνομικούς και δύο περιπολικά, αλλά ο Μπέος και οι δύο μπράβοι που ήταν μαζί του είχαν εξαφανιστεί. Αμέσως ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου και οι αστυνομικοί μετέβησαν σε καράβι της γραμμής το οποίο επρόκειτο να αναχωρήσει από το λιμάνι, αλλά ο Μπέος δεν επιβιβάστηκε σε αυτό και παραμένει στην Σκιάθο. Αμέσως μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και αυτή την στιγμή υποβάλλω μήνυση για τα αδικήματα της εκβιάσεως , της συκοφαντικής δυσφημίσεως και της εξυβρίσεως. Ευτυχώς από το άνανδρο χτύπημα από πίσω δεν υπέστη ούτε καν ένα μώλωπα. Όλο το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας των δύο καταστημάτων.

Εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και αναμένεται η σύλληψη του, αφού δεν έχει απομακρυνθεί από το νησί της Σκιάθου. Εκτός της μηνύσεως αυτής θα καταθέσω καταγγελία εις βάρος του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την παραδειγματική τιμωρία του.

Η πράξη του Μπέου ήταν προσχεδιασμένη και ήταν συνέχεια του προχθεσινού επεισοδίου που δημιούργησε εις βάρος μου ο υπάλληλος του Δήμου Βόλου «Ζήσης», συνοδευόμενος και πάλι από δύο μπράβους που συνόδευαν τον Μπέο σήμερα. Και στα δύο επεισόδια και οι δύο και ο Ζήσης και ο Μπέος με απείλησαν με την εκβιαστική φράση ότι αν δεν φύγω από το νησί όπου βρίσκομαι με την οικογένειά μου θα δημιουργούν εις βάρος μου και άλλα τέτοια επεισόδια ώστε να μας εξευτελίσουν και να μας αναγκάσουν να φύγουμε, γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι δεν τον φοβόμαστε και συνεχίζουμε τις διακοπές μας παρά τα επεισόδια που δημιουργεί εις βάρος μας είτε ο ίδιος είτε το περιβάλλον του.

Η Ελληνική κοινωνία, το Ελληνικό κράτος, η Ελληνική δικαιοσύνη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν και να αποβάλουν από οποιαδήποτε εκδήλωση με την οποία έρχεται σε επαφή το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο δεν διστάζει προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του, να εκβιάζει και να εξευτελίζει τον οποιονδήποτε που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του και στέκεται εμπόδιο σε ότι κάνει με κορυφαίο αυτό που έκανε εις βάρος της πρώην συζύγου του πριν ένα χρόνο, όταν έφτιαξε αφίσες με την φωτογραφία της γράφοντας πάνω σε αυτές την φράση «ότι πηγαίνει με γύφτους» και τις κόλλησε με αφισοκολλητή τον πρώην συνεργάτη του στην διοίκηση του Πανιωνίου Οικονομίδη σε όλες τις κολώνες και τοίχους της Αναβύσσου για να την εκδικηθεί επειδή τον εγκατέλειψε.

Η δυστυχισμένη γυναίκα υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και εις βάρος του Οικονομίδη γιατί όλα καταγράφηκαν από κάμερες. Στο γραφείο μου έχουμε όλα τα στοιχεία για αυτή την βρωμερή υπόθεση. Εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου εκτός των ως άνω ενεργειών, θα προσφύγω και ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να ελεγχθεί, πως το συγκεκριμένο πρόσωπο με εισόδημα 2000€ τον μήνα, όσος είναι ο μισθός του όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε με μάρτυρες στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να μην πληρώσει διατροφή στην γυναίκα του, μπορεί να είναι ιδιοκτήτης και να συντηρεί την Πύδνα Κίτρους Βόλος, η οποία δεν έχει καθόλου έσοδα, αφού έχει 50 εισιτήρια σε κάθε αγώνα, ώστε να διερευνηθεί από ποια χρήματα χρηματοδοτείται αυτή η ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι θα συνεχίσουμε τις διακοπές μας στην πανέμορφη Σκιάθο».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA