Διεκόπη για 30 Σεπτέμβρη η δίκη για το βιτριόλι: Παρούσα το θύμα, απούσα η δράστιδα - Δηλώσεις! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διεκόπη για 30 Σεπτέμβρη η δίκη για το βιτριόλι: Παρούσα το θύμα, απούσα η δράστιδα - Δηλώσεις! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε την Τετάρτη (15-09-2021) για να διακοπεί τελικά η πολύκροτη δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για την συγκλονιστική υπόθεση που σημειώθηκε στη Καλλιθέα Αττικής στις 20 Μαΐου 2020, με θύμα την 34χρονη -τότε-, Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη -τότε- Έφη Κακαραντζούλα, που συνελήφθη, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της και κρατείται στις Φυλακές...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο λίγο μετά τις 9:00 το πρωί, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα. Φορώντας ένα καπέλο και ειδική μάσκα πέρασε την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Αντίθετα η κατηγορούμενη Έφη Κακαραντζούλα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Σε γραπτή δήλωσή της ενημέρωσε ότι θα εμφανιστεί σε μετέπειτα στάδιο της δίκης. Συγκεκριμένα, στην εκφώνηση του ονόματός της, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι είναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας».

Στη σύνθεση κληρώθηκαν τέσσερις άνδρες ως λαϊκοί δικαστές και δύο γυναίκες προκειμένου να παρίστανται στη διαδικασία ως αναπληρωματικοί λαϊκοι δικαστές.

Κατά τη διαδικασία, αναγνώστηκαν τα ονόματα και των 34 μαρτύρων κατηγορίας, ενώ η πολιτική αγωγή πρότεινε ακόμη 5 μάρτυρες, κυρίως επιστήμονες. Τέλος, η υπεράσπιση ανέφερε ότι σκοπεύει σε μεταγενέστερο στάδιο να προσκομίσει κι αυτή τον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης.

Τελικά η δίκη διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 μετά από πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας, Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη. Το δικαστήριο, αφού ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα η παθούσα για να δηλώσει τα στοιχεία της, διέκοψε τη δίκη αποδεχόμενο την εισαγγελική πρόταση.

Ο Χαρ. Μαστραντωνάκης ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία ώστε να γίνει αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων και πριν απ' όλους να εξεταστεί το θύμα, το οποίο στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγαίνοντας από το δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA