Παιδίατρος για κορονοϊό: «Το 30% των μαθητών σε κάθε τάξη θα μολυνθεί, θα έχουμε νοσηλείες και θανάτους παιδιών» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παιδίατρος για κορονοϊό: «Το 30% των μαθητών σε κάθε τάξη θα μολυνθεί, θα έχουμε νοσηλείες και θανάτους παιδιών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμο προκαλεί η πρόβλεψη του παιδίατρου Μάριου Ανδρέου για πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων και θανάτους παιδιών από κορονοϊό μετά το άνοιγμα των σχολείων...

Ο Μάριος Ανδρέου μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως έχει καθυστερήσει ο εμβολιασμός των παιδιών και όσον αφορά τα σχολεία που πρόκειται να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα, είπε πως αυτό «είναι το μεγάλο στοίχημα του 4ου κύματος, διότι θα πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα».

«Έχοντας γνώση από τη γρίπη, πιστεύω ότι το 30% των μαθητών σε κάθε τάξη με το πρώτο πέρασμα της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ του ιού θα μολυνθεί», ανέφερε και εξηγεί τις τραγικές συνέπειες που θα έχει αυτό.

«Έχουμε 600.000 παιδιά που θα πάνε Γυμνάσιο-Λύκειο, εάν το 2% νοσήσει και χρειαστεί νοσηλεία, έχουμε 4.000 παιδιά. Αυτή τη στιγμή 1 στα 4 κρούσματα κορονοϊού είναι παιδί, ενώ με το άνοιγμα των σχολείων μπορεί να έχουμε 3 στα 4. Στατιστικά θα έχουμε και σοβαρές νοσήσεις και θανάτους παιδιών».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA