Παράπονα Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα στη Μητρόπολη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παράπονα Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα στη Μητρόπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε παράπονα στον Δημήτρη Κουτσούμπα για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στη Μητρόπολη Αθηνών...
Όχι μόνο δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του για τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα από παρευρισκόμενους στο προαύλιο της Μητρόπολης, την ώρα που γινόταν το λαϊκό προσκύνημα στον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε και τα παράπονά του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μόλις τον είδε έξω την ώρα που αποχωρούσε μαζί με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πλησίασε και του είπε πως αυτά τα γεγονότα είναι απαράδεκτα και δεν έπρεπε να γίνουν. Η ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι έκδηλη αφού εκτός από τα γιουχαρίσματα ακούγονταν ιδιαίτερα υβριστικά συνθήματα, όπως κάθαρμα κ.α.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ακούγεται να του λέει μετά «και τι να σου κάνω εγώ;», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντά «Εσείς είχατε την ευθύνη».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA