Πλαστά πιστοποιητικά: Έδωσε 500 ευρώ σε νοσηλεύτρια για να μην του κάνει το εμβόλιο! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πλαστά πιστοποιητικά: Έδωσε 500 ευρώ σε νοσηλεύτρια για να μην του κάνει το εμβόλιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχέδιο για να αντιμετωπίσει την μάστιγα των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης από κορονοϊό, επεξεργάζεται η κυβέρνηση, ενώ καθημερινά έρχονται στο φως πολλές τέτοιες περιπτώσεις...

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, άνδρας εμφανίστηκε στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι και έδινε στην νοσηλεύτρια, που θα του έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου, 500 ευρώ, προκειμένου να μην του το κάνει.

Της ζήτησε να πάρει τα χρήματα, να ρίξει το υγρό στο πάτωμα αλλά να περαστεί στα αρχεία ότι έκανε το εμβόλιο, ώστε να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ο άνδρας αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Εν τω μεταξύ, στις 26 Αυγούστου με έγγραφο του ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης υποχρέωνε τους υγειονομικούς που είχαν παρουσιάσει θετικό rapid test δηλαδή είχαν βεβαίωση ότι είχαν νοσήσει με βάση rapid test να κάνουν αμέσως και μοριακό έλεγχο για επιβεβαίωση. Στο έγγραφο αναφερόταν ότι αυτό γίνεται για να ελεγχθεί πιθανή μετάλλαξη. 

Ήταν 4 μέρες πριν ισχύσει η υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς. Ο λόγος ήταν όχι μόνο τα τεστ από τη Βουλγαρία που εμφανίσθηκαν σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας ή το τεστ του Μεσολογγίου από άλλο ασθενή αλλά και τεστ από πολλές ιδιωτικές μονάδες ελέγχων.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του συστήματος η υποκλοπή βεβαίωση από νοσοκομείο είναι αδύνατη αντίθετα είναι πιο εύκολη σε κέντρα υγείας.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA