Στέφανος Χίος: «Στημένη η αυτοκτονία! Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας έψαχνε την δολοφονία Βαλυράκη και τον καθάρισαν!» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στέφανος Χίος: «Στημένη η αυτοκτονία! Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας έψαχνε την δολοφονία Βαλυράκη και τον καθάρισαν!»

Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» του Στέφανου Χίου:

«Στημένη η αυτοκτονία! Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας έψαχνε την δολοφονία Βαλυράκη και τον καθάρισαν!»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Θάνατος Βαλυράκη στην Ερέτρια: Ο Εισαγγελέας Προκοπίου έκρινε αναξιόπιστους τους μάρτυρες και έβαλε στο αρχείο την υπόθεση αθωώνοντας τους δύο ψαράδες λίγο πριν φύγει για Σύρο - Ανακοίνωση καταπέλτης από την Μίνα Βαλυράκη για τον διαπλεκόμενο Εισαγγελέα (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Παραμένει έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας (ΦΩΤΟ)

Σκοτεινό θρίλερ στην Ερέτρια: Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του με μια σφαίρα στο κεφάλι (Αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

7 «καυτά» ερωτήματα για τον μυστηριώδη θάνατο του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΝΤ1 για τον μυστηριώδη θάνατο του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερέτρια - Θάνατος Μπακούτη: Τι δουλειά είχε αυτός ο λέτσος στο τόπο του εγκλήματος; Ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και παρίστανε τον πολίτη! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA