Τροχαίο στην οδό Σιώκου: Αποκλειστική μαρτυρία αυτόπτη στο EviaZoom.gr - «Θα θρηνούσαμε θύματα αν περνούσε έστω ένας πεζός...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τροχαίο στην οδό Σιώκου: Αποκλειστική μαρτυρία αυτόπτη στο EviaZoom.gr - «Θα θρηνούσαμε θύματα αν περνούσε έστω ένας πεζός...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτόπτης μάρτυρας του απίστευτου τροχαίου στην οδό Σιώκου στη Χαλκίδα (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα) το βράδυ της Κυριακής (12-09-2021) μίλησε αποκλειστικά στη κάμερα του EviaZoom.gr...

Όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Σιδέρης:

«Βγαίνουμε έξω βλέπουμε το μπλε το γκολφάκι είχε χτυπήσει το ασημί αυτοκίνητο στην πίσω αριστερή γωνία, το γύρισε και μπήκε κάθετα μέσα στο μαγαζί. Βγαίνοντας ο οδηγός απ΄έξω προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είχε καταλάβει τι γινότανε, φωνάξαμε την Τροχαία, ήρθε η Τροχαία, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς και τον προσήγαγαν στο τμήμα. Αλλά ο άνθρωπος ήταν μεθυσμένος μέχρι εκεί που δεν πήγαινε. Ούτε που κατάλαβε τι γινότανε. Αν εκείνη την ώρα περνούσε ένας πεζός θα θρηνούσαμε θύματα. Ο οδηγός όχι μόνο δεν κατάλαβε τι έκανε δεν υπήρχε ούτε φρενάρισμα, αν δεν σταματούσε σε αυτό το σημείο θα γινότανε και μεγαλύτερη ζημιά».

ΒΙΝΤΕΟΌπως έγραψε το EviaZoom.gr, γνωστός Χαλκιδέος, που διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων μαζί με τον αδερφό του κοντά στη περιοχή του βούρκου, οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι το αυτοκίνητο του κινούμενος επί της οδού Σιώκου με κατεύθυνση το κέντρο της Χαλκίδας. Στην αρχή της οδού Σιώκου ο οδηγός τελικά έχασε τον έλεγχο του οχήματος του το οποίο κατέληξε με σφοδρότητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας νεαρής μητέρας, το οποίο από την πρόσκρουση μπούκαρε σε επιχείρηση με αντικείμενο εργασιών τις οικοδομικές εργασίες και σιδήρου, διαλύοντας την σιδερένια κεντρική πόρτα της επιχείρησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Χαλκίδα: Απίστευτο τροχαίο στην οδό Σιώκου! Οδηγός τύφλα στο μεθύσι έπεσε με το αυτοκίνητο σε σταθμευμένο όχημα και αυτό μπούκαρε σε επιχείρηση (Αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA