Χαλκίδα: Απίστευτο τροχαίο στην οδό Σιώκου! Οδηγός τύφλα στο μεθύσι έπεσε με το αυτοκίνητο σε σταθμευμένο όχημα και αυτό μπούκαρε σε επιχείρηση (Αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Απίστευτο τροχαίο στην οδό Σιώκου! Οδηγός τύφλα στο μεθύσι έπεσε με το αυτοκίνητο σε σταθμευμένο όχημα και αυτό μπούκαρε σε επιχείρηση (Αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από το απίστευτο τροχαίο στην οδό Σιώκου στη Χαλκίδα το βράδυ της Κυριακής (12-09-2021) όπου από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γνωστός Χαλκιδέος, που διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων μαζί με τον αδερφό του κοντά στη περιοχή του βούρκου, οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι το αυτοκίνητο του κινούμενος επί της οδού Σιώκου με κατεύθυνση το κέντρο της Χαλκίδας.

Στην αρχή της οδού Σιώκου ο οδηγός τελικά έχασε τον έλεγχο του οχήματος του το οποίο κατέληξε με σφοδρότητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας νεαρής μητέρας, το οποίο από την πρόσκρουση μπούκαρε σε επιχείρηση με αντικείμενο εργασιών τις οικοδομικές εργασίες και σιδήρου, διαλύοντας την σιδερένια κεντρική πόρτα της επιχείρησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τροχαίο στην οδό Σιώκου: Αποκλειστική μαρτυρία αυτόπτη στο EviaZoom.gr - «Θα θρηνούσαμε θύματα αν περνούσε έστω ένας πεζός...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον θόρυβο σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι, ενώ ο μεθυσμένος οδηγός παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο του μέχρι που έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας, οι οποίοι τον συνέλαβαν καθώς επιβεβαιώθηκε και από το αλκοτέστ ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Όπως θα δείτε και τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA