Χαλκίδα: Σε παραλιακό εστιατόριο ο Υπουργός Οικονομικών - Σε εσωτερικό χώρο το τραπέζι και με τασάκι γεμάτο σβησμένα τσιγάρα... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Σε παραλιακό εστιατόριο ο Υπουργός Οικονομικών - Σε εσωτερικό χώρο το τραπέζι και με τασάκι γεμάτο σβησμένα τσιγάρα... (ΦΩΤΟ)

Όπως διαφήμισε ο ίδιος ο επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης του παραλιακού εστιατορίου, «La strada Diverso Restaurant by Xarisis», (που βρίσκεται στη παραλία Χαλκίδας), Βασίλης Χαρίσης, πήγε να φάει εκεί την Παρασκευή (24-09-2021) ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και το τραπέζι ήταν πλουσιοπάροχο, ενώ στο τραπέζι διακρίνεται και ένα τασάκι με σβησμένα τσιγάρα...

Δεν έγινε γνωστό αν ήταν κερασμένο από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία το τραπέζι, ενώ επίσης το τραπέζι ήταν σε εσωτερικό χώρο που επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι πελάτες ή αυτοί που διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης και πρέπει να εισέρχονται και να φεύγουν φορώντας μάσκα.

Και αυτό το αναφέρουμε επίσης, γιατί στην ίδια σελίδα του facebook που διατηρεί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, έχει αναρτήσει ο ίδιος και άλλες φωτογραφίες με τα τραπέζια στον εσωτερικό χώρο της επιχείρησης να είναι γεμάτα από κόσμο και το ερώτημα που τίθεται είναι αν τηρούνται τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για τους εσωτερικούς χώρους σε εστίαση κ.λ.π., κάτι που αφορά τα μαγαζιά εστίασης, κέντρα διασκέδασης, κ.λ.π.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA