28η Οκτωβρίου: Σε ποιο Νομό δεν θα γίνουν παρελάσεις με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη - Δέχτηκε συγχαρητήρια από λοιμωξιολόγους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

28η Οκτωβρίου: Σε ποιο Νομό δεν θα γίνουν παρελάσεις με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη - Δέχτηκε συγχαρητήρια από λοιμωξιολόγους

Καμία παρέλαση δεν θα γίνει και φέτος στο Νομό Ημαθίας με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη...

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση που όμως σωστά πάρθηκε λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Υπάρχει μεγάλη διασπορά εδώ στην Ημαθία», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης στον ΣΚΑΪ.

«Τιμούμε όλους τους ήρωες και του ‘40 και του ‘21 και τους Μακεδονομάχους, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να υπερασπίσουμε την υγεία των συμπολιτών μας, που δεν έχουμε θρηνήσει λίγους μέχρι σήμερα εδώ στην Ημαθία», τόνισε.

Συγχαρητήρια από Παγώνη – Καπράβελο

«Κύριε αντιπεριφερειάρχα καλά κάνατε», σχολίασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ότι το ιικό φορτίο στην Ημαθία είναι υψηλό και με την απόφαση αυτή προφυλάσσεται ο πληθυσμός της περιοχής γιατί «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Χαρακτήρισε ρίσκο την πραγματοποίηση των παρελάσεων στις υπόλοιπες περιοχές, λέγοντας ότι «τουλάχιστον εσείς θα είσαστε περισσότερο ήσυχοι από όλους τους υπόλοιπους που θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία».

Τα συγχαρητήριά του στον Αντιπεριφερειάρχη εξέφρασε και ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Έκανε λόγο για υπεύθυνη στάση που βοηθά τα μέγιστα στον έλεγχο της πανδημίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA