Γυρίσματα ταινίας στο Νέο Μεξικό: Αληθινές σφαίρες είχε το όπλο του Μπάλντουιν που σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γυρίσματα ταινίας στο Νέο Μεξικό: Αληθινές σφαίρες είχε το όπλο του Μπάλντουιν που σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα τροπή στην υπόθεση που έχει σοκάρει όλο τον κόσμο...

Το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε, στα γυρίσματα ταινίας «Rust» στο Νέο Μεξικό, η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, από το όπλο του ηθοποιού και παραγωγού Άλεκ Μπάλντουιν, περιείχε τελικά αληθινές σφαίρες σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της αστυνομικής έρευνας.

Σημειώνεται ότι από τα πυρά τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Την ίδια στιγμή, η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού ήρθε με μήνυμα στα Social Media. Μέσα από αυτό δηλώνει πως «έχει ραγίσει η καρδιά του» και πως «συνεργάζεται με την αστυνομία». Σε συνέχεια της ανάρτησής του, δηλώνει πως είναι σε επικοινωνία με τον σύζυγο της νεκρής γυναίκας λέγοντας: «προσφέρω την στήριξή μου σε εκείνον και στην οικογένειά του. Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους ήξεραν και αγαπούσαν την Χαλίνα».

Ο Μπάλντουιν οδηγήθηκε σε εγκαταστάσεις της αστυνομίας στη Σάντα Φε για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το τραγικό συμβάν. Δεν συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του παρόλο που η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Ο Μπάλντουιν έδωσε οικειοθελώς κατάθεση στην αστυνομία για το συμβάν, πρόσθεσε το γραφείο του σερίφη.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA