Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Μεγάλο προβάδισμα για τη ΝΔ - Ο κορονοϊός η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών - Ολόκληρη η έρευνα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Μεγάλο προβάδισμα για τη ΝΔ - Ο κορονοϊός η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών - Ολόκληρη η έρευνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση της MARC στον ΑΝΤ1, μετά την ελληνογαλλική συμφωνία, τους διαξιφισμούς στη Βουλή και τη διαγραφή Μπογδάνου, μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11-10-2021)...

Στην έρευνα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες με δικαίωμα ψήφου, με μέγεθος δείγματος 1.007 νοικοκυριών, στο χρονικό διάστημα από τις 6 έως και σήμερα 11 Οκτωβρίου, σε πανελλαδική κάλυψη.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 34,8%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 22%, το Κίνημα Αλλαγής 6,3%, το ΚΚΕ 5,6%, η Ελληνική Λύση 4,4%, το ΜέΡΑ25 2,7%, άλλο κόμμα 5,4% και άκυρο/λευκό 2,6%.

Στην εκτίμηση ψήφου η Marc “βλέπει” ότι η ΝΔ θα φτάσει στο 41%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 27,5%, το Κίνημα Αλλαγής στο 8%, το ΚΚΕ στο 6,5%, η Ελληνική Λύση στο 5,5%, το ΜέΡΑ25 στο 3,5% και άλλο κόμμα στο 8%.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 50,4%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας 28,2%.

Την μεγαλύτερη ανησυχία για τους πολίτες, σύμφωνα με την έρευνα, την προκαλεί η πανδημία και ακολουθούν η ακρίβεια/ανατιμήσεις, η πορεία της οικονομίας, τα εθνικά θέματα και τέλος το μεταναστευτικό.

Ολόκληρη η δημοσκόπηση στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA