Κώστας Χατζής: «Δεν θα ξαναπάω στο καμένο μου σπίτι στην Εύβοια...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κώστας Χατζής: «Δεν θα ξαναπάω στο καμένο μου σπίτι στην Εύβοια...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τραγουδιστής Κώστας Χατζής, μίλησε για την μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά της Εύβοιας και το δικό του σπίτι που έγινε στάχτη από τις φωτιές του Αυγούστου...

«Σε αυτόν τον χώρο φιλοξενήσαμε πολύ κόσμο κι όλα έχουν καταστραφεί και καεί. Οι εικόνες σε εμένα και τα παιδιά μου είναι ανεξίτηλες και δεν θα γυρίσουν ποτέ. Εγώ από την δική μου μεριά δεν έχω το κουράγιο να προσπαθήσω ξανά και να το φτιάξω. Σε αυτόν τον χώρο φιλοξενήσαμε πολύ κόσμο κι όλα έχουν καταστραφεί και καεί. Οι εικόνες σε εμένα και τα παιδιά μου είναι ανεξίτηλες και δεν θα γυρίσουν ποτέ.Δεν θα ξαναπάω στο καμένο μου σπίτι στην Εύβοια», δήλωσε ο Κώστας Χατζής στην πρεμιέρα της εκπομπής «Προσωπικά» στην ΕΡΤ με την Έλενα Κατρίτση και πρόσθεσε:

«Κάποτε είχαμε δάσος από δεξιά, αριστερά και πίσω μας και πολλές ελιές και δίναμε και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν από τα δέντρα αυτά. Μακάρι να ήταν μόνο σε εμένα η καταστροφή. Μακάρι να είχε καεί μόνο το δικό μου σπίτι. Πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Θέλει χρόνια να αναστηθεί το μέρος».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA