Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο διεφθαρμένος Αξιωματικός του Λιμενικού πουλούσε κοκαΐνη και στον Γκλέτσο σύμφωνα με τις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραφε το Εσωτερικών Υποθέσεων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο διεφθαρμένος Αξιωματικός του Λιμενικού πουλούσε κοκαΐνη και στον Γκλέτσο σύμφωνα με τις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραφε το Εσωτερικών Υποθέσεων (ΦΩΤΟ)

Ο διεφθαρμένος Αξιωματικός του Λιμενικού, που έπεσε στα χέρια των στελεχών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, κατηγορείται ότι έκανε ντελίβερι ναρκωτικών (χασίς - κοκαΐνη) εν ώρα υπηρεσίας μάλιστα...

Η δικογραφία είναι «δεμένη» σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά από πολύμηνη απόρρητη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, στην οποία εμπεριέχονται τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος λιμενικός είχε πιάσει τον σταυρό το 2019 στη Στυλίδα.

Ανάμεσα στο πελατολόγιο του Αξιωματικού του Λιμενικού είναι και ηθοποιός - πρώην Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος σύμφωνα με τις τηλεφωνικές συνομιλίες. Σε μια από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν καταγράφει ο Απόστολος Γκλέτσος ακούγεται να συνομιλεί με τον Αξιωματικό του Λιμενικού, ο οποίος είναι ο «εγκέφαλος του κυκλώματος , για να παραγγείλει ναρκωτικές ουσίες.

Στις συνομιλίες τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις, προκειμένου να αποκρύπτουν τη δραστηριότητά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κωδικοί για την κάνναβη ήταν "Τσοπάνης", "Κυδώνια", "Κλειδί" και "Παραγάδι", ενώ οι κωδικοί για την κοκαΐνη ήταν "Λάλα" και "Χρυσή κασετίνα".

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη σε οικίες και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων στον Πειραιά και σε περιοχή της Φθιώτιδας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

257,9 γραμμάρια κάνναβη,

10 δενδρύλλια κάνναβης,

4,55 γραμμάρια κοκαΐνη,

325 γραμμάρια λαθραίου καπνού,

πιστόλι με γεμιστήρα,

μεταλλική σιδερογροθιά,

57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου,

κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim,

4.800 ευρώ.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 6 άτομα.

«Αρνούμαι κάθε εμπλοκή» λέει ο Απόστολος Γκλέτσος: 

«Όταν θα αποδειχτεί, θα τα ξαναπούμε. Λέει μια παροιμία στο χωριό μου ότι αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένας γάιδαρος ζωντανός στην κοιλάδα. Όταν θα αποδειχτεί αυτό με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση», τόνισε στο protothema.gr o ηθοποιός και πρόσθεσε αναφερόμενος στον λιμενικό:

«Και πιστεύω ότι και αυτός ο άνθρωπος με τα τρία του παιδιά, που τον γνωρίζω τρεις γενιές οικογενειακά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Εγώ σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά και προχωράμε. Η αλήθεια θα λάμψει. Μόνο ένας τρελός, με τις δικές μου καταστάσεις, που έχω υποστεί και έμφραγμα θα μπορούσε να κάνει χρήση κοκαΐνης. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πάμε παρακάτω».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA