Τα …άκουσε για τα μνημόνια η Μέρκελ που επισκέφθηκε την Αθήνα και το Μέγαρο Μαξίμου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τα …άκουσε για τα μνημόνια η Μέρκελ που επισκέφθηκε την Αθήνα και το Μέγαρο Μαξίμου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άνγκελα Μέρκελ πέρασε την πόρτα και της Προεδρίας της Δημοκρατίας όπου η Κατερίνα Σακελλαροπούλου την υποδέχτηκε εγκάρδια και στην ομιλία της που είχε άρωμα αποχαιρετισμού θύμισε στην Μέρκελ αυτό που ένιωσαν όλοι οι Έλληνες την περίοδο των μνημονίων...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την μεριά του κριτίκαρε Άνγκελα Μερκελ για τις αποφάσεις που πάρθηκαν την περίοδο του μνημονίου επεσήμανε πως έχουν γίνει λάθη.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος δεν άφησε αναπάντητη την αιχμή υπερασπιζόμενη την πολιτική της.

Αμέσως μετά η Άνγκελα Μέρκελ βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Λίγες ώρες μετά το γεύμα που παραθέσει στο σπίτι του στον Λυκαβηττό ο πρωθυπουργός.

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της μίλησε για την Τουρκία κρατώντας πάντως ίσες αποστάσεις.

«Γνωρίζω τον μεγάλο αριθμό των προκλήσεων η Ελλάδα ακριβώς όταν πρόκειται για την συνεργασία με την γείτονά την Τουρκία συζητήσαμε και εχθές και σήμερα ότι θα πρέπει να ισχύουν τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, το Διεθνές Δίκαιο και ότι είναι σημαντικό αλλά πολύ δύσκολο να βρίσκουμε απαντήσεις και λύσεις μέσω του διαλόγου», είπε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA