Ιστιαία: Νεκρή στην αυλή με χτυπήματα στο πρόσωπο η Μαρία Σπιχοπούλου! Άνω κάτω το σπίτι της ηλικιωμένης που βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα - Συνελήφθη νεαρός τσιγγάνος που «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας να... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ιστιαία: Νεκρή στην αυλή με χτυπήματα στο πρόσωπο η Μαρία Σπιχοπούλου! Άνω κάτω το σπίτι της ηλικιωμένης που βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα - Συνελήφθη νεαρός τσιγγάνος που «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας να...

Ήταν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (29-10-2021) όταν η 80χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για την Μαρία Σπιχοπούλου που εντοπίστηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, το οποίο βρίσκεται στην Ιστιαία κοντά στην πλατεία αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Η άτυχη ηλικιωμένη έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο ενώ το σπίτι της ήταν άνω-κάτω και άμεσα το μυαλό των αστυνομικών πήγε σε ληστεία και ανθρωποκτονία.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα εως τώρα, για την υπόθεση προσήχθη και συνελήφθη στη συνέχεια ένας τσιγγάνος ηλικίας περίπου 30 ετών, καθώς φαίνεται μέσω κάμερας ασφαλείας, -που είναι τοποθετημένη σε παρακείμενο σπίτι-, να βρίσκεται πρωινές ώρες στη περιοχή, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι εισέβαλε στο σπίτι της ηλικιωμένης μόνο για να κλέψει.

Ο νεαρός τσιγγάνος έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Χαλκίδας και περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα γίνουν επίσημα γνωστές τις επόμενες ώρες.

Η ΕΛ.ΑΣ στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα αναφέρει:

«Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες σχετικά με εντοπισμό νεκρής ηλικιωμένης ημεδαπής, σε εξωτερικό χώρο της οικίας της, σήμερα (29-10-2021) πρωινές ώρες στην Ιστιαία Ευβοίας.

Ο χώρος εξερευνάται από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας».

Το πρωί του Σαββάτου η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA