Νέα φονική καταδίωξη: Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ «γάζωσαν» 20χρονο οδηγό που δεν σταμάτησε σε μπλόκο - Πάνω από 20 σφαίρες, κατέληξαν και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα - Συνελήφθησαν 5 αστυνομικοί - «Για κλεμμένο όχημα και 7 τραυματίες αστυνομικούς», κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα φονική καταδίωξη: Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ «γάζωσαν» 20χρονο οδηγό που δεν σταμάτησε σε μπλόκο - Πάνω από 20 σφαίρες, κατέληξαν και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα - Συνελήφθησαν 5 αστυνομικοί - «Για κλεμμένο όχημα και 7 τραυματίες αστυνομικούς», κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα φονική καταδίωξη με νεκρό από πυρά αστυνομικών σημειώθηκε, αυτή τη φορά, αργά το βράδυ της Παρασκευής (22-10-2021) στο Πέραμα, όπου έχασε την ζωή του 20χρονος οδηγός επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι πυροβόλησαν πάνω από 20 φορές, με κάποιες σφαίρες μάλιστα να καταλήγουν και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα πολιτών...

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, στο αυτοκίνητο επέβαιναν και άλλοι δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 15 ετών, οι οποίοι τραυματίστηκαν και αυτοί από τους πυροβολισμούς, ενώ ο 15χρονος μάλιστα κατάφερε να διαφύγει αν και χτυπημένος. 

Όλα ξεκίνησαν όταν στη Λεωφόρο Θηβών, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο με τους τρεις επιβαίνοντες και επειδή το θεώρησαν ύποπτο, έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει. Μετά το έχασαν αλλά το συνάντησαν στο Πέραμα και οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν μετά από καταδίωξη.

Έριξαν πάνω από 20 σφαίρες και ο 20χρονος οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο. Παράλληλα κάποιες από τις σφαίρες κατέληξαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα πολιτών.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που τράβηξε κάτοικος της περιοχής, ακούγονται οι ήχοι από τα πυρά των αστυνομικών κατά του οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος αγνόησε σήμα τους και δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Παράλληλα, κόσμος τρέχει στους δρόμους για να καλυφθεί από τα πυρά.

Στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε κάποιο όπλο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ από την μεριά της αναφέρει ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος ήταν κλεμμένο και ότι τραυματίστηκαν συνολικά 7 αστυνομικοί, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το αυτοκίνητο εμβόλισε 5 μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Όπως προέκυψε το όχημα είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από την περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παρουσία αρμοδίου Εισαγγελέα.

7 αστυνομικοί είναι κατηγορούμενοι.

Στους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι 5 κρατούνται και σύμφωνα με πληροφορίες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA