Νέα μεταλλική γέφυρα στρατιωτικού τύπου στα Πολιτικά Εύβοιας από τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα μεταλλική γέφυρα στρατιωτικού τύπου στα Πολιτικά Εύβοιας από τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και κατόπιν παροχής κατευθύνσεων από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και εντολής του Χαλκιδέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, τοποθετήθηκε μεταλλική γέφυρα στρατιωτικού τύπου BAILEY ανοίγματος 15 μέτρων στη περιοχή Πολιτικά του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων...

Αντικαστάθηκε δηλαδή η σάπια γέφυρα που κατεδαφίστηκε με εντολή του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, κατόπιν αιτήματος του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και με την σύμφωνη γνώμη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας οι οποίες και συνέδραμαν στις εργασίες, η γέφυρα BAILEY τοποθετήθηκε σε αντικατάσταση παλαιάς με μεσόβαθρο, το οποίο εμπόδιζε την ροή του υποκείμενου ρέματος προκαλώντας κατά το παρελθόν πλημμυρικά φαινόμενα.

Η τοποθέτηση της νέας γέφυρας πραγματοποιήθηκε αυθημερόν από προσωπικό του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού, υπό την εποπτεία της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Δείτε τις ΕΙΚΟΝΕΣ που απέστειλε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA