Νέο ΒΙΝΤΕΟ από την φονική καταδίωξη και την δολοφονία του 20χρονου οδηγού: Συνελήφθησαν και οι 7 αστυνομικοί, κατηγορούνται όλοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέο ΒΙΝΤΕΟ από την φονική καταδίωξη και την δολοφονία του 20χρονου οδηγού: Συνελήφθησαν και οι 7 αστυνομικοί, κατηγορούνται όλοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή

Στο νέο ΒΙΝΤΕΟ που ανάρτησε η «Καθημερινή» ακούγονται καθαρά οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας να λένε στον ασύρματο ότι δεν υπήρξε τελικά τραυματισμός αστυνομικών...

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση συνελήφθησαν και οι 7 αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην φονική καταδίωξη στο Πέραμα με καταιγισμό πυροβολισμών που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο του 20χρονου οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν και άλλοι δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 15 ετών, οι οποίοι τραυματίστηκαν και αυτοί από τους πυροβολισμούς, ενώ ο 15χρονος μάλιστα κατάφερε να διαφύγει αν και χτυπημένος. 

Παραμένουν κρατούμενοι, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα αρχικά και στον Ανακριτή Αθηνών στη συνέχεια.

Από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι οι περισσότεροι από τους 7 αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό έχουν πυροβολήσει.

Από την αρχική νεκροψία του ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα, ο νεκρός φαίνεται πως έχει περισσότερα από ένα τραύματα από σφαίρες στο σώμα του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεκρός 20χρονος Ρομά είχε συλληφθεί πριν από 6 χρόνια σε ηλικία 14 ετών για κλοπές. Ο άλλος τραυματίας είναι 16 ετών και φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του τρίτου 15χρονου ύποπτου για την κλοπή του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε.

Την καταδίωξη φαίνεται να ξεκίνησε ο Ομάδα ΔΙΑΣ του Πειραιά στην περιοχή του Ρέντη, αλλά οι τρεις νεαροί κατάφεραν να ξεφύγουν. Κάπου στην περιοχή του Αιγάλεω το κέντρο της ΔΙΑΣ, δίνει εντολή να σταματήσει η καταδίωξη, καθώς τελευταία είχαν σημειωθεί αρκετά περιστατικά με τραυματισμό αστυνομικών με μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από αθηναϊκά site, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μόνοι τους συνέχισαν την καταδίωξη χωρίς να ενημερώσουν το κέντρο ασφαλείας, ενώ η Ομάδα ΔΙΑΣ του Πειραιά είχε σταματήσει.

Κάπου στο Πέραμα κλείστηκαν σε αδιέξοδο οι Ρομά, έβαλαν όπισθεν και γκρέμισαν τα δίκυκλα των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί έβγαλαν τα όπλα τους και άρχισαν να πυροβολούν τους τρεις επιβάτες. Έριξαν πάνω από 20 σφαίρες, και κάποιες από αυτές καρφώθηκαν σε διάφορα σταθμευμένα αυτοκίνητα πολιτών και από τύχη δεν υπήρχαν και άλλοι νεκροί.

Στο τέλος οι αστυνομικοί ενημερώνουν το κέντρο ότι υπάρχουν δύο χτυπημένοι τραυματίες και ζητούν ασθενοφόρο κτλ. Από το κέντρο αιφνιδιάζονται καθώς δεν γνώριζαν ότι η καταδίωξη συνεχίστηκε από την Ομάδα ΔΙΑΣ του Αιγάλεω.

Στη συνέχεια όταν ερωτώνται αν υπάρχει τραυματίας αστυνομικός, απαντούν όχι, παρά μόνο ζημιές στις 5 μοτοσικλέτες.

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

(1η ανάρτηση) Νέα φονική καταδίωξη: Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ «γάζωσαν» 20χρονο οδηγό που δεν σταμάτησε σε μπλόκο - Πάνω από 20 σφαίρες, κατέληξαν και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα - Συνελήφθησαν 5 αστυνομικοί - «Για κλεμμένο όχημα και 7 τραυματίες αστυνομικούς», κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA