Θρίλερ με τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη μέσα στο αυτοκίνητο του - Μαρτυρίες για οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Θρίλερ με τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη μέσα στο αυτοκίνητο του - Μαρτυρίες για οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής - Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του...

Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (05-10-2021) μέσα στο αυτοκίνητο του σε μαρίνα στην περιοχή της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής.

Η ιατροδικαστική εξέταση μιλά για ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε δεμένος στο λαιμό του με δεματικά μίας χρήσης (tire up).

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, που επικαλείται το ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ, έκανε λόγο για ένα χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA