«Του την μπουμπούνισα, ας πάω φυλακή...» - Όλη η Ελλάδα στο πλευρό της 87χρονης που πυροβόλησε τον ληστή που μπήκε σπίτι της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Του την μπουμπούνισα, ας πάω φυλακή...» - Όλη η Ελλάδα στο πλευρό της 87χρονης που πυροβόλησε τον ληστή που μπήκε σπίτι της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται μία 87χρονη στον Πύργο Ηλείας αφού πυροβόλησε με αεροβόλο έναν άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι της για να τη ληστέψει...

Σε βάρος της ηλικιωμένης έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η 87χρονη γυναίκα από τον Πύργο Ηλείας μίλησε στο «LIVE NEWS» για όλα όσα έζησε με τον ληστή μέσα στο σπίτι της. Ήταν μεσημέρι Δευτέρας και, όπως είπε, είχε ξαπλώσει στην κουζίνα, όταν ξαφνικά είδε έναν άντρα να εισβάλει στο σπίτι.

«Ήμουν ξαπλωμένη. Βλέπω ότι η πόρτα ανοίγει. Είχε ξανάρθει αυτός. Τρελάθηκα», λέει χαρακτηριστικά. Ο δράστης που έψαχνε για χρήματα και χρυσαφικά είχε ξαναμπεί στο σπίτι της 87χρονης. Αυτήν τη φορά όμως δεν έμεινε εκεί.

«Μου πήραν λεφτά, με βάρεσαν, το βιολί τους» αναφέρει. Ο ληστής επιτέθηκε στην ηλικιωμένη με ένα ξύλο χτυπώντας της στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η 87χρονη να πιάσει το αεροβόλο και να τον πυροβολήσει. «Δεν άντεξα, του την μπουμπούνισα» σημειώνει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που μένει μόνη της έχει πέσει θύμα ληστείας πέντε φορές από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα και για αυτό θέλησε να πάρει μέτρα προστασίας.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης έγινε καπνός και η 87χρονη κάλεσε την αστυνομία. Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

«Τους ξέρουν, μένουν στο διπλανό χωριό. Κάθε φορά μου παίρνουν και παραπάνω», λέει η ηλικιωμένη η οποία θα δικαστεί. «Ας πάω και φυλακή, θα το τραβήξω και αυτό. Έχω περάσει πάρα πολλά», συμπληρώνει.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA