«Μίλησαν» ξανά τα όπλα: Άγνωστοι πήγαν σε βενζινάδικο στη Λεωφόρο Θηβών και εκτέλεσαν τον 37χρονο ιδιοκτήτη - Ο νεκρός είχε αθωωθεί σε δίκη για ανθρωποκτονία και υπόθεση κοκαΐνης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Μίλησαν» ξανά τα όπλα: Άγνωστοι πήγαν σε βενζινάδικο στη Λεωφόρο Θηβών και εκτέλεσαν τον 37χρονο ιδιοκτήτη - Ο νεκρός είχε αθωωθεί σε δίκη για ανθρωποκτονία και υπόθεση κοκαΐνης (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μίλησαν» ξανά τα όπλα κάτι το οποίο έχει γίνει συνήθεια...

Αιματηρό συμβάν με πυροβολισμούς που είχε αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν τραυματία, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης (16-11-2021) σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της Λεωφόρου Θηβών...

Αμέσως μετά το μαφιόζικο χτύπημα τα άγνωστα άτομα τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ΙΧ να έχει τυλιχθεί στις φλόγες στον Κηφισό.

Το MEGA αποκαλύπτει βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει το μαύρο αυτοκίνητο το οποίο εκτιμάται ότι ήταν των δραστών να προσεγγίζει το σημείο της δολοφονίας. Έχει φιμέ τζάμια για να μη διακρίνεται ποιοι επιβαίνουν σε αυτό και κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Θηβών στη Νίκαια καθώς λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Τα άγνωστα άτομα προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν με τη μαύρη BMW στο πρατήριο και άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα ο 37χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου να πέσει νεκρός. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής περισυνέλεξαν 3 κάλυκες από 32αρι περίστροφο.

Το σκηνικό τρόμου έζησαν διερχόμενοι πολίτες.

Λίγο αργότερα η πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στου Ρέντη… από τα χαρακτηριστικά του προκύπτει ότι ήταν το αυτοκίνητο των δραστών το οποίο είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου που έπεσε νεκρός είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υπόθεση κοκαΐνης αλλά και για ανθρωποκτονία τον Φεβρουάριο του 2010 στην Κυψέλη για την οποία ωστόσο αθωώθηκε.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών.

Ένα ακόμα σενάριο που εξετάζεται είναι να είχε οικονομικές διαφορές και οι αστυνομικοί ψάχνουν μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών, διαδικτύου, κ.α., ποια είναι τα άτομα με τα οποία είχε έρθει σε διαμάχες και είχε μαζί τους δικαστικές διαφορές, αν είχε καταγγείλει κάτι στο παρελθόν κ.α.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA