Αιματηρή ληστεία σε ψιλικατζίδικο: Αυτός είναι ο 44χρονος υπάλληλος που αντιστάθηκε και δολοφονήθηκε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αιματηρή ληστεία σε ψιλικατζίδικο: Αυτός είναι ο 44χρονος υπάλληλος που αντιστάθηκε και δολοφονήθηκε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (06-11-2021) επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, με θύμα 44χρονο υπάλληλο που έπεσε νεκρός από χτυπήματα και πυροβολισμό άγνωστου δράστη/ών που παραμένει ασύλληπτος...

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία για το φονικό, ο δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και φορώντας γάντια, εισήλθε και απείλησε τον υπάλληλο με όπλο.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο 44χρονος φέρεται να αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τον χτυπήσει στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, επιφέροντάς του σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο βρέθηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου των 9ΜΜ. Η σφαίρα κατέληξε στον θώρακα και πιθανότατα αυτή να είναι και η αιτία θανάτου.ο οποίος έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε ακτινογραφία που υπεβλήθη η σορός του άτυχου υπαλλήλου εντοπίστηκε βλήμα στο ύψος του θώρακα. Ο δράστης φαίνεται να έχει πυροβολήσει τον υπάλληλο στο πάνω μέρος του κεφαλιού με την σφαίρα να καταλήγει στον θώρακά του.Ο 44χρονος πάλεψε να μείνει ζωντανός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο έως το πρωί, για να καταλήξει, δυστυχώς, περίπου στις 9:00.
Κάμερες δείχνουν τον δράστη Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη της αιματηρής ληστείας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στο επίκεντρο των ερευνών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μπαίνουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής.

Τα στελέχη του τμήματος που συμμετέχουν στην έρευνα φέρονται να έχουν στην κατοχή τους υλικό από κάμερα του καταστήματος αλλά και από «κρυφή» κάμερα πάνω από το ταμείο του. Και οι δύο φαίνεται πως έχουν καταγράψει την συμπλοκή ανάμεσα στον άτυχο υπάλληλο και δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν μια καθαρή εικόνα του δράστη, και με φωτογραφίες του αναζητούν πόρτα-πόρτα πληροφορίες για τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομική εκτιμούν ότι ο δράστης φαίνεται να είναι Έλληνας, και πολύ πιθανόν κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA